تردد یک‌میلیون و ۳۴۱ هزار نفر از مرز مهران (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) یازده سال خدمت مشهدی‌ها به زائران در کربلا | موکب امام رضا(ع) روزانه میزبان ۵ هزار زائر اربعین حسینی است + فیلم ثبت‌نام ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر در سامانه سماح (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ اتوبوس‌های حرم امام حسین در مسیر‌های مختلف + ساعت حرکت یادی از نخستین امام‌جمعه مشهد پس از انقلاب اسلامی ثبت یک میلیون و ۱۸۰ هزار تردد در مرز مهران تا کنون (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام برنامه‌های سالروز ورود آزادگان به کشور، در استان خراسان رضوی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) مشهد، بزرگ‌ترین شهر وقفی جهان اسلام | برخورد قاطع با تصرفات موقوفات و تسهیلات ویژه برای ساکنان بافت‌های فرسوده + فیلم خطر افراطی‌گری را جدی بگیریم | گفت‌و‌گو با عضو مجلس خبرگان رهبری درباره مسئله وحدت شیعه و سنی ثبت‌نام ۲ میلیون و ۷۰۰ زائر اربعین در سامانه سماح | یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر وارد عراق شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین عملیات تغذیه و اسکان خراسان رضوی برای زائران اربعین ۱۴۰۴ جهش ۶۲ درصدی مشارکت خراسان رضوی در بازسازی عتبات عالیات | بهره‌برداری از صحن عقیله بنی‌هاشم(س) در کربلا تا ۲ سال آینده سند کربلا روایت توست عالم مردم‌دار | یادی از آیت‌ا... محمدهادی میلانی، مرجع فقید، هم‌زمان با سالروز درگذشتش از نجف تا کربلا، دل‌هایی که راه می‌روند بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) تولیت آستان قدس رضوی: هیچ‌کس حق ندارد اتحاد ملت در برابر دشمن را بهم بزند| انسجام ملی، آینده ایران را رقم خواهد زد! رادیو موکب در مسیر پیاده‌روی اربعین آغاز به کار کرد برپایی موکب فرهنگی «ایران امام رضا (ع)» در دهه پایانی ماه صفر رمان «جزیره گمشده من» روانه بازار نشر شد | رمانی با محوریت کرامات امام رضا (ع)
سرخط خبرها

شرکت‌کننده تونسی در مسابقات بین‌المللی قرآن: برگزاری مسابقات در مشهد، خاطره خوبی را برای ما به یادگار گذاشت

  • کد خبر: ۳۱۴۰۱۳
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۰
شرکت‌کننده تونسی در مسابقات بین‌المللی قرآن: برگزاری مسابقات در مشهد، خاطره خوبی را برای ما به یادگار گذاشت
شرکت‌کننده تونسی در چهل‌ویکمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم با بیان اینکه برگزاری مسابقات در مشهد، ایده بسیار خوبی بود، گفت: این رویداد بزرگ خاطره خوبی را برای ما شرکت‌کنندگان به یادگار گذاشت.

محمدفیض اشبیل در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، گفت: در گذشته، در مسابقات بین‌المللی قرآن شرکت کرده‌ام؛ ازجمله مسابقات بین‌المللی که در کشور‌های عربستان سعودی و همچنین کویت و لیبی برگزار شد.

وی افزود: این اولین بار است که به ایران سفر می‌کنم و طبیعتاً اولین سفر من به شهر مشهد است. براساس آنچه در این سفر متوجه شدم، مردم ایران و مشهد بسیار محترم و مهمان‌نواز هستند.

این قاری تونسی خاطرنشان کرد: شهر مشهد، شهری بسیار زیباست. تاکنون به مکانی به این تقدس و عظمت که در نزد مردم ایران و سایر کشور‌ها بسیار مقدس است، سفر نکرده بودم. خدا را شکر می‌کنم که به حرم امام‌رضا(ع) آمده‌ام.

وی در ادامه گفت: این مسابقات، رویدادی بسیار بزرگ و مهم است که در بهترین شکل برگزار شد و لازم است از همه برگزارکنندگان آن تشکر کنم. برگزاری مسابقات در مشهد، ایده بسیار خوبی است. شنیده‌ام که این اولین بار است که مسابقات در شهر مشهد برگزار می‌شود و خاطره خوبی را برای ما به یادگار گذاشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->